Skip to main content

O PODJETJU

SGD STRDIN

SGD Strdin smo ugledno družinsko podjetje, specializirano za izdelavo visokokakovostnih betonskih industrijskih tlakov. S svojim sedežem na območju Slovenije - smo v zadnjih 30 letih izrazito razširili svoje delovanje na trge Hrvaške, Madžarske, Avstrije in Nemčije. Naše poslanstvo je presegati pričakovanja strank in postavljati standarde kakovosti v industriji betonskih tlakov.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je presegati zgolj proizvodnjo betonskih tlakov. S spremljanjem najsodobnejših trendov in uporabo vrhunskih tehnologij si prizadevamo postati gonilna sila v industriji. Zavezani smo nudenju najboljših izdelkov našim strankam, ki so rezultat dolgoletnih izkušenj, strokovnega znanja ter nenehnega vlaganja v razvoj.

VIZIJA

Vizija SGD Strdin je oblikovati prihodnost betonskih industrijskih tlakov. S stalnim izobraževanjem in sodelovanjem z vodilnimi institucijami v Sloveniji ter mednarodno, si prizadevamo ustvariti inovativne rešitve, ki bodo odražale napredne standarde v panogi. Želimo postati sinonim za vrhunskost in trajnost v svetu betonskih tlakov.

Z SGD Strdin dobite več kot le tlak - dobite partnerja, ki se predano posveča vsakemu projektu in vam z dolgoletnimi izkušnjami ponuja strokovno svetovanje. Pri nas ne gre le za izdelek, temveč za izkušnjo, ki presega vaša pričakovanja.

GLOBALNO UČENJE IN DELJENJE IZKUŠENJ

Redno se udeležujemo izobraževanj po vsem svetu, kar nam omogoča, da smo vedno na v vrhu z najnovejšimi trendi in tehničnimi inovacijami. Poleg tega smo ponosni organizatorji posvetov, kjer s poslušalci delimo dragocene izkušnje in znanje, pridobljeno na mednarodnih trgih. S tem vzpostavljamo most med lokalnim in globalnim, zagotavljajoč, da naši izdelki odražajo najboljše prakse po vsem svetu.

PARTNERSTVO S PRIZNANIMI INSTITUCIJAMI

Sodelujemo s priznanimi institucijami v Sloveniji, kar nam omogoča, da ostanemo povezani z lokalnim okoljem in hkrati sledimo najvišjim standardom kakovosti. Naša partnerska mreža krepi našo zavezanost k strokovnosti in zagotavlja, da so naši izdelki v skladu z najnovejšimi industrijskimi smernicami.

INDIVIDUALNO SVETOVANJE ZA VAŠ PROJEKT

Vaš projekt pri nas ni le naloga, temveč priložnost za ustvarjanje nečesa izjemnega. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami se posvetimo vsakemu projektu individualno, pri čemer vam nudimo strokovno svetovanje pri izbiri najboljših rešitev. Naš cilj je ustvariti trajne in estetsko dovršene rešitve, ki bodo odražale vaše edinstvene potrebe in vizijo. Z nami dobite ne samo betonske izdelke, temveč partnerstvo, ki vam omogoča, da izstopate v množici.